Aur in rate

Cocalar. Si desi s-ar crede ca asta spune totul, se este perfecta dreptate. Dar nu se poate fara doo-trei cuvinte despre cocalarul principal. Inca din frageda pruncie, Vrancea avea mai multi taţi. Pe care ii lauda mai mult decat pe tacsu ala al lui care a futut-o pe ma-sa aia a lui. Aia ii luau gume Turbo, noi il bateam si i le luam. Pana cand, intr-o zi, nemaisuportand tristetile zilnice, Vrancea a rabufnit si l-a luat tacsu ala adevarat la omor. Deci nu la bataie, la omor.

Ma-sa e plecata in Spania, sa produca niste lei. Si cica produce. Pentru ca Vrancea are inele, bratari si lanturi de aur. Cu care doarme si noaptea. Nici nu face ochi bine, ca iese pe strada cu aurul pe el, dar fara haine. “Pai mi-a trimis mama, ma”. Ce uita el e ca e o localitate mica acolo si ca toata lumea stie ca a facut imprumut la banca pentru a lua acel aur. Deci Vrancea e un cocalar mai special, care are aur in rate.

Betivan din clasa e treia, Vrancea s-a gandit sa se insoare el de felul lui. Stati calmi, derbedeilor, ca nu ma duc. E doar vecin, nu prieten. Habar n-aveti de cate ori plecam prin oras cu masina, cotizam toti la benzina, ca deh, eram tineri si saraci, stateam ce stateam pe unde stateam si ne intorceam. Si pe Vrancea pe acolo il lasam. Si il luau aia la bataie, pentru ca ii lasam uneori si nota de plata pe mana.

Bun, deci ma-sa e plecata in Spania, cica menajera nu stiu unde, dar cum se stie ca presta servicii sexuale contra valuta sau altor servicii, nu prea e usor de crezut ca e cinstita acolo unde e. Dar atata timp cat ii trimite bani lu’ asta micu’ sa-si plateasca ratele la aur, cui dracu’ ii pasa? Noua nu, cu atat mai putin lui sau lui tacsu. Care e beat constant de cand a plecat ea. Pentru ca deh, nu e proasta, ci stie cum sa-l tina p-ala vesel.

Cred ca asta nu e un caz singular…

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home