Si iata cum pica pe “bit”

Derbedeu innascut, Breazu se auto-caracterizeaza ca un “târf masculin” aka romanian gigolo. Oricata aroganta reiese din asta, culmea e ca ii cam merge. drept pentru care a patentat “Metoda Breazu”:

Se merge intr-un oarecare club.
Se agata cea mai disponibila veverita majora [se reuseste in 10% din cazuri]
Se propune o plimbare cu masina la Mama lui Dracul.
Se ajunge in Mijlocul lui Nicaieri, loc bine determinat de personajul in cauza, a carui predominanta caracteristica e absenta umana in mijlocul noptii.
Se parcheaza masina astfel incat sa fie cat mai ascunsa de posibilii trecatori curiosi.
Se foloseste replica: “Fă, te fuţi?”
In cazul unui raspuns negativ, se foloseste replica nr. 2: “Atunci jos din maşină!”
Pusa intr-o situatie dificila, veverita are doo variante: a) isi pastreaza demnitatea si coboara din masina, ajungand astfel acasa a doua zi; b) asta e.
Ma intreb eu acum ce dracu’ amuzament si satisfactie e in creierii lui. In fine, dilemele morale nu se aplica in cazul asta. Se ajunge la momentul in care Breazu devine constient si isi spune “Hm, cred ca trebuie sa ma insor.”

Moment in care Breazu, reprezentatul masculinitatii tardive, se agata de prima veverita care ramane impresionata de planurile lui magnifice de viitor. Si presteaza despre nunta. Ba, ma lasi? Ma rog, cine sunt eu sa ma bag in trebile lui? Bine, i-am zis de cateva ori ca nu o suport pe viitoarea lui sotie, ca e aroganta, nesuferita, plictisitoare si party-breaker, dar numai atat. Nu se poate sa nu fi iesit pe undeva si ea sa nu stea dampulea strambandu-se constant.

Adica: “Iepuras, mie nu imi place aici, au ferestre verzi. Hai sa mergem.” Moment in care noi, restul, ne destrabalam, ne distram, ne alea alea. Breazu se prezinta langa noi: “Bai, hai sa mergem”. Pai sa nu ii fuţi doo palme dupa ceafa? Si lui, si ei?

Oricum, cert e faptul ca in iunie trebuie sa ma prezint la nunta. Si am de gand sa fur mireasa, sa o duc la mama dracu’, sa ii dau un genunchi in creieri, sa o vand la turci si sa ma intorc inapoi la nunta si sa beau.
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home